Víno Cibulka - Mikulov
Příběh našeho vinařství začíná v roce 2005.
K našemu políčku s bylinkami a zeleninou, které jsme pěstovali pro naše tehdejší restaurace a hotel, přibyl i první vinohrad. Tehdy jsme začali poprvé zkoušet vyrábět víno bez zbytečné chemie pro naše hosty a párovali ho s naší kuchyní. Návštěvníkům našeho hotelu víno chutnalo - obsahovalo mnohem méně síry než v té době dostupná vína. A tak jsme postupně začali rozšiřovat vinohrady, přidávat další odrůdy a zvětšovat produkci.
Začátek byl strastiplný a opravdu náročný, ale stálo to za to. Veškerá produkce našeho skvělého vína je od počátku v režimu organického hospodářství. Naše vína se vyznačují šetrným zpracováním, minimálními zásahy do přirozených procesů kvašení I následného zrání vína. Máme celkem 16 ha plodících vinohradů a v roce 2013 jsme při hledání nových sklepních prostor pro zrání sektů objevili letohrádek Portz Insel na Tichém ostrově.
Dnes je již letohrádek nádherně zrekonstruován a je ozdobou už tak krásné krajiny. Je to tu určené pro všechny, kteří hledají možnost degustovat skvělá vína v absolutním klidu na neskutečně romantickém a magickém místě.
Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem